Ambiance Kasten op maat
ambiance
 

HOME

SCHUIFDEURKASTEN

INLOOPKASTEN
BOEKENKASTEN
KANTOOR
T.V. MEUBEL
ACCESSOIRES
INTERIEURS
KLEUREN
PROFIELEN
PRIJSVOORBEELDEN
OFFERTE
GALLERY
FISCAAL VOORDEEL
DE SHOWROOM
HET BEDRIJF AMBIANCE
CONTACT

 

Ambiance Kastenstudio,

Het bedrijf Ambiance Kastenstudio opende haar deuren op 1 december 1993. Na jarenlang in Rotterdam te hebben gezeten met meubels en sinds 1989 met kasten op maat besloten wij in 1993 naar Spijkenisse te komen om ons daar te gaan specialiseren in kastwandsystemen.

Wij zijn bekend met de meeste merken kastwandsystemen en hebben in het verleden ook meerdere merken gevoerd, Maar uiteindelijk gaat het toch om de prijs-kwaliteit verhouding. bij Proline zijn beide factoren perfect in balans. wij verkopen enkel producten waar wij voor 100% achter staan.

In maart 2010 hebben wij Ambiance Kastenstudio overgenomen en verhuisd naar Achterberg. Hier hebben wij een aannemersbedrijf. Bij ons bedrijf is een winkelruimte die wij hebben omgebouwd tot showroom voor schuifdeurkasten op maat. Tevens zijn wij door dat aannemersbedrijf, in staat om zelf de kasten bij u te plaatsen.

De techniek staat voor niets, moesten we vroegen nog tekeningen en berekeningen maken op papier, tegenwoordig gaat alles via de pc.

Kom daarom langs met de +/_ maten en met onze producten en mogelijkheden zullen wij samen met u, voor u dé kast op maat ontwerpen.

Tot ziens!

.

 

 
kastenwand
 
- Home - Schuifdeurkasten - Inloopkasten -Boekenkasten - Kantoor - Tv-meubels - Accessoires - Interieurs - kleuren - Profielen - Prijsvoorbeelden - Offerte - Gallery - Contact - Disclaimer - Links -
* www.ambiancekastenstudio.nl *