Ambiance Kasten op maat
ambiance
 

HOME

SCHUIFDEURKASTEN

INLOOPKASTEN
BOEKENKASTEN
KANTOOR
T.V. MEUBEL
ACCESSOIRES
INTERIEURS
KLEUREN
PROFIELEN
PRIJSVOORBEELDEN
OFFERTE
GALLERY
FISCAAL VOORDEEL
DE SHOWROOM
HET BEDRIJF AMBIANCE
CONTACT

 

Inloopkasten

Mocht u de ruimte hebben, dan zou u een inloopkast kunnen overwegen. Het mooiste is als u een ruimte van minimaal 4 vierkante meter tot u beschikking heeft.
Inloopkasten zijn ideaal omdat u in één oogopslag de gehele kast kunt bekijken. Overzichtelijk en praktisch. Dit omdat u geen schuifdeuren nodig heeft om de kast gedeeltes af te sluiten.

U hoeft niet altijd te beschikken over een afgesloten ruimte om zo'n inloopkast te crieeeren. Heeft u genoeg ruimte in uw huidige slaapkamer, dan kunt u d.m.v. gipsplaten of door schuifdeuren een ruimte afscheiden van de rest van de slaapkamer om zodoende een inloopkast te realiseren.

Inloopkasten worden ingebouwd en op maat gemaakt in uw huis. Daarom kunnen inbouwkasten eventueel ook meegenomen worden in een hypotheek. Aangezien een inbouwkast leidt tot woningverbetering, is de rente aftrekbaar van de inkomstenbelasting. zie ook de pagina fiscaal

(klik op thumbnail)

kastenwand
 
- Home - Schuifdeurkasten - Inloopkasten -Boekenkasten - Kantoor - Tv-meubels - Accessoires - Interieurs - kleuren - Profielen - Prijsvoorbeelden - Offerte - Contact - Disclaimer - Links
* www.ambiancekastenstudio.nl *