Ambiance Kastenstudio
ambiance
 

HOME

SCHUIFDEURKASTEN

INLOOPKASTEN
BOEKENKASTEN
KANTOOR
T.V. MEUBEL
ACCESSOIRES
INTERIEURS
KLEUREN
PROFIELEN
PRIJSVOORBEELDEN
OFFERTE
GALLERY
FISCAAL VOORDEEL
DE SHOWROOM
HET BEDRIJF AMBIANCE
CONTACT

 

Het ideale aan schuifdeurkasten ( ook wel inbouwkasten ) op maat is dat u ze in iedere gewenste opstelling kunt plaatsen. Rechte kasten, hoek kasten maar ook een U-opstelling is een optie als u daar de ruimte voor heeft. Ook zou u bij een U-opstelling eens moeten denken aan een Inloopkast. De inloopkast is optimaal te gebruiken, en de kosten zullen vaak lager uitvallen omdat u veel minder deuren nodig heeft.

Waarom kiezen voor een kast op maat..

De term ‘kasten op maat’ kunt u op twee manieren uitleggen. Zo wordt de inbouwkast letterlijk op maat gemaakt. Zowel in hoogte, breedte als diepte. Maar tevens wordt de inbouwkast op maat gemaakt naar uw eigen wensen qua inrichting, indeling en uiterlijk van de kast.
 
Het grote voordeel van een kast op maat is dat iedere cm benut wordt. Geen loze ruimtes meer naast of boven de inbouwkast. Loze ruimtes die vaak toch weer worden gebruikt om ‘even’ iets neer te zetten. En dat zorgt vaak voor een rommelig gezicht. Daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor een kamer-hoge/brede kast.
 
Het tweede voordeel is het feit dat de inbouwkast qua design aangepast kan worden aan uw persoonlijke smaak. Vroeger was de keus beperkt, U kocht een kast zoals deze op dat moment in de showroom te koop aangeboden werd. Sprak de kleur u aan, dan kwam u vaak met de maat niet uit. Kwam u een kast tegen die qua maat perfect in uw (slaap) kamer paste, dan was het maar de vraag of de kleur ook paste bij de rest van uw inrichting.
 
Het derde voordeel is het fiscale voordeel Doordat de kast op maat wordt gemaakt, wordt deze een vast onderdeel van de woning. Daardoor kunt u de kosten voor de kast meenemen in de hypotheek.

 

kastenwand
 
- Home - Schuifdeurkasten - Inloopkasten -Boekenkasten - Kantoor - Tv-meubels - Accessoires - Interieurs - kleuren - Profielen - Prijsvoorbeelden - Offerte - Contact - Disclaimer - Links